Základní škola a Mateřská škola Cerhovice, okres Beroun

Olympijská všestrannost 2024

 
29.dubna 2024  |  

Naši žáci II. stupně se letos zúčastnili olympijské všestrannosti. Existence tohoto konceptu olympijské všestrannosti je pro příští roky vážně ohrožen, a proto jsme rádi, že se letos žáci turnaje zúčastnili. Soutěžilo se ve čtyřech disciplínách – trojskok, hod medicinbalem, skoky přes švihadlo a lehy-sedy. Dali jsme dohromady pět chlapců a jedenáct dívek, kteří se chtěli zúčastnit. Turnaj se konal v Berouně na stadionu Lokomotiva během chladného dopoledne.

Žáci nezačali vůbec špatně. Po první disciplíně se naše škola nacházela na třetím místě! V osobních statistikách byl dokonce Tim Vyhnálek ve své věkové kategorii třetí a Vlaďka Skleničková dokonce první. Žáci statečně bojovali i v ostatních disciplínách, ale postupně se začali pořadím propadat. Dlouho se držel nováček Tomáš Palek, který byl po třech disciplínách také první. Na stupně vítězů se ale bohužel nedostal.

Celkově naše škola skončila na 10. místě z 24 týmů, které se tohoto turnaje zúčastnily. Bereme to jako velký úspěch a jsme rádi, že naši reprezentanti mají tuto zkušenost.

Fotografie k článku


další obsah

Vyhledávání
Z fotogalerie
Kalendář akcí

Dnes je 15. května 2024
a svátek má Žofie.

Kontakt

Základní škola a Mateřská škola Cerhovice, okres Beroun

Na Dražkách 217,
267 61  Cerhovice
IČ: 75034590
724 510 613
311 577 542
zscerhovice@zscerhovice.net
w4umb6x

Tento web zpracovává pouze nezbytné (technické a relační) cookies, jejichž zpracování nepodléhá souhlasu.